martes, 4 de octubre de 2011

Celebrem el 9 d'Octubre.

Estem a les portes del dia gran dels valencians, el 9 d'Octubre, dia de la Patria Valenciana.

El Grup d'Accio Valencianista de Massanassa en el marc d'est important dia per al Poble Valencià, ha dut avant diferents accions en tal de consolidar la valencianitat d'este Poble que porta anys lluitant per a que no li furten lo que és seu.

Aixina, hem aportat a la Biblioteca Pública Municipal diferents tituls de llibres de tematica valencianista i en autentic valencià, per a que algun dia quede testimoni escrit de que no tots els valencians s'agenollarem davant l'oficialitat, les subvencions i lo politicament correcte. D'esta manera, els tituls aportats han segut: El Palau Real de Valencia, Breu Historia de Valencia, La Gran Estafa de l'AVL, diccionaris editats pel colectiu de mestres del GAV i diferents manuals d'ensenyança de la llengua utilisats durant els primers anys de la democracia.


A part de la donacio de llibres, estem realisant la pegada de cartells del IV ENCONTRE D'ENTITATS DE LA CORONA D'ARAGO que se celebrarà els proxims dies 8 i 9 d'Octubre en la seu del GAV (C/Pintor Gisbert de Russafa, Valencia Ciutat).

I per supost, vos convidem a assistir en mosatros a la Provesso Civica del dumenge 9 d'Octubre, per a acompanyar a la nostra Real Senyera. La convocatoria està prevista per a les 11:00h del matí en el monument de Vinatea de la Plaça de l'Ajuntament de Valencia.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More